Hemstädning i Huddinge, Södertälje & Stockholm

Skulle det inte vara fantastiskt om ditt hem rengjordes av sig självt? Det är precis så vår hemstädning känns.

Professionell hemstädning för dig i Stockholm, Södertälje och Huddinge

Vardagsstress är något som de allra flesta upplever och målet med våra tjänster är att minimera pressen så att fler familjer får mer tid över till annat. Istället för att spendera timmar på städning ger vi dig möjligheten att umgås med familjen, träffa dina vänner över en fika eller ägna mer tid till dina fritidsintressen. Känslan av att komma hem till ett rent och organiserat hem är oslagbar. När du kontaktat oss kommer vår engagerade personal att leverera dig just den, om och om igen.

Boka städning

Pris:

Priset är en uppskattning. Skicka in din förfrågan så återkommer vi med exakt pris.

Städning efter önskemål och behov

Ingen kund är en annan lik och alla hem har sina egna förutsättningar liksom behov att tillfredsställa. Med en vision om att tillgodose alla våra kunders varierande krav erbjuder vi oss alltid att komma ut för ett kostnadsfritt hembesök för rätt start på vårt samarbete. Under besöket får vi en tydligare bild av rådande förutsättningar samt möjligheten att höra mer om vad du förväntar dig. Var tydlig och berätta om du har ytterligare önskemål utanför det ordinarie upplägget så lägger vi in det direkt i ditt städschema.

Vår personal

All personal är kvalificerad för det arbete de utför och arbetar lyhört för att tillgodose samtliga av kundens önskemål. När vi anländer ligger fokus på att utföra arbetet effektivt med hög kvalitet och få det gjort precis så som du vill ha det.

Hembesök och garanti

Inledningsvis erbjuder vi alltid ett kostnadsfritt hembesök där vi får möjlighet att lära känna både dig och ditt hem lite bättre. Tillsammans tar vi sedan fram en lämplig lösning och överlämnar en tydlig offert på arbetet. Din tillfredsställelse är det allra viktigaste för vår verksamhet och skulle något uppfattas bristande kan du nyttja vår nöjd-kund-garanti inom 48 timmar efter städtillfället så återkommer vi för att åtgärda de eventuella felen.

Övriga städtjänster

Vi erbjuder standardpaket för hemstädning men också ett brett utbud av tilläggstjänster för att täcka upp även för ytterligare behov. Vi kan exempelvis erbjuda oss att diska, tvätta och stryka tvätten åt dig. Berätta bara vad du behöver för att bli 100% nöjd med vår hemstädning så anpassar vi vårt städupplägg därefter. Du binder dig aldrig till några långdragna avtal och behöver inte oroa dig för några oväntade kostnader den dag du får din faktura.

OM HEMSTÄDNING

VÅRA PERSONAL

Vår personal är kvalificerad och vi verkligen lyssnar på alla dina behöv. När vi anländer för att utföra vårt jobb, vi gör bara vad du vill och vi kommer att göra det precis som du vill ha det gjort.

ÖVRIGT STÄDTJÄNSTER

Vi kan också stryka, tvätta, diska och mycket mer. Vi arbetar med att göra dig lycklig. Vi garanterar 100 % nöjda kunder med vår städning.

HEMBESÖK & GARANTI

Alla har olika behov med hushålltjänster, darför under kostnadsfri hembesök går vi tillsamans med dig genom det som behöver just du. Vi har 48 timmar städgaranti.

FAST PRIS

Vi har även standart hemstädning med fast pris. Du kan läsa här vad som ingår i hemstädning med fastpris.

Pålitlig städhjälp i Huddinge, Södertälje och övriga Stockholm

Idag finns det flertalet städfirmor att välja mellan, men det gäller att välja rätt om man vill vara säker på att få marknadens mest tillförlitliga och prisvärda tjänster till svar. Oavsett vilka önskemål eller behov du kan tänkas ha är vi rätt städfirma för att tillgodose dem alla och det till riktigt bra priser. Har du frågor om oss eller vår städning är du mer än välkommen att kontakta oss så besvarar vi dem och berättar mer om hur vi kan sätta guldkant på din vardag. När du sedan känner dig redo kan du boka via telefon, mail eller direkt här på vår hemsida.